Jdi na obsah Jdi na menu

I don´t know! 1.část

Ahoj, Jmenuji se Jess Karterová a bydlím v městečku Holmes Chapel kde žiju se svojí mamkou, jejím přítelem a třemi dětmi a to dcerou maminčina přítele (Julie) a mojí DOSLOVA ségrou Nell a bráchou (Tom)  kterého zplodil James. Aby jsem to nepsala jenom tak stručně tak v mém okolí je celkem rušno a přátel mám spousta například mojí nejlepší kamarádku Iw. A mího krásnýho kluka Harryho. S Harrym jsme právě třetím rokem a zažívám s ním moje nejkrásnější chození už kvůly tomu jaký je! Myslím že pár z vás to určitě došlo, Harry je členem skupiny One direction. 

*********************************************************************************************************

AU!!! Tento den jsem se vzbudila na ukrutnou bolest toho, Jak mi TOM jednu vlepil, Tomovi jsou teprve čtyři roky ale když se napřáhne, clekem to zabolí ale to mi bylo v tu chvíly úplně jedno. Měla jsem přeci mít schůzku s Harrym. Strčila jsem do Toma a šla si dolů dát Corn Fleky. Vzala jsem si je nahoru a slyšela jsem jenom řvoucí Julii která nejspíš spadla někde před barákem. Je jí šest a je to strašná otrava...Myslím že spusty lidí to mé podobně jako já. V klidu jsem snědla Corn Fleky a zase jsem odnesla misku dolů do dřezu. Zase jsem vyběhla po schodech nahorů a hodila se v koupelně do ,,GALA,,. Nasadila jsem si brýle, neonové tílko s bílím nápisem a bílé kraťasy a vycházela jsem ven před barák kde už seděl Harry ve svojim autíčku a troubil aby jsem vylezla z baráku. Ještě na poslední chvíly jsem popadla kabelku kterou jsem nějákou záhadou našla pohozenou u schodů. Běžela jsem za Harrym, dala mu pusu a objala ho. Harry mi přišel nějáký pokleslý a jen chvilkama se zvládl aspoň trošičku usmát. Když už jsme byli v kavárně Alexandra´s Café tak mě Harry vedl za ruku na  terasu kde jsme se posadily a začali si vybírat drinky co by nám šly na chuť. Začala jsem potřebovat na záchod a tak jsem si odskočila. Když jsem vykonala potřebu a vracela jsem se za Harrym stála u něj cizí holka...Blonďatá...GRR!! Naštvala jsem se a šla za nimi a v tom ta holka odběhla. Zakřenila jsem se na Harryho, vlepila mu jednu facku a odcházela jsem domů i když to jsou tři kilometry prostě jsem šla. Celou cestuse mi chtělo brečet ale nemohla jsem s ejentak rozbrečet na ulici před lidmi!! Neměla jsem už sílu nic dělat a radši jsem si zavolala taxíka který mě dovezl až před dům. Šla jsem dovnitř a posadila jsem se na gauč. Naštěstí jsem byla doma sama protože Mamka s Jamesem a dětmi jely na koupaliště kde zůstanou přes výkend. Seděla jsem na gauči a přemýšlela nad vším...Nic se mi nechtělo dělat a tak jsem si lehla a pustila si nějákej filmík kterej jsem vždycky shlédla atakhle jsem to dělala až do osmi hodin večer. S vykoukanýma očima jsem si lehla a usnula.

*****************************************************************************************************

Doufám že se vám líbilo a chtěly by jste naspat i druhou část ? :))

*Ninuš*

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Aadappimadab - What is a healthy blood pressure

8. 10. 2018 8:35

Poids est comment calleux votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur essence pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque culture votre coeur bat, il pompe le sang par vos arteres a la vacances de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-livraison-rapide-france/

AacaxiaPrery - Your Steer To Blood Pressure Numbers

30. 7. 2018 5:34

Pression arterielle est comment dur votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur determination pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque culture votre moelle bat, il pompe le sang tout au long vos arteres a la vacances de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/generique-female-cialis/